İMKANDER Derneği > PROJELER |

YETİM DESTEK

Bir yetimin aylık gideri 90 TL, 50 Euro ya da 50 USD

YETİM DESTEK

İslam dünyasında yaşanan savaş, kriz ve göçler en çok çocukları mağdur ediyor. Annesini, babasını ya da her ikisini savaşlarda kaybeden çocukların temel ihtiyaçlarını karşılayarak acılarını bir nebze azaltabilirsiniz.

Çocuklarımızın eğitim ve sağlık giderlerine katkı sunabilirsiniz.

Onları çeşitli vesilelerle (bayram vs.) sevindirmek için düzenlediğimiz etkinliklere katılabilir ve çocuklarımıza hediyeler verebilirsiniz.

"Kim şefkat ve merhametle bir yetimin başını okşarsa, elinin dokunduğu tüyler sayısınca sevâb alır" ve aynı şekilde "Dul ve yetimlerin ihtiyâcına koşan, Allah yolunda cihâd edenlerle, gündüzün oruç tutup geceyi ibâdetle geçiren gibidir" diyen bir peygamberin ümmeti olarak bizler yetimlerimize sahip çıkmak konusunda her türlü gayreti göstermeliyiz.

Yetimlerimize destek olmak için online bağış yapabilir ya da derneğimizin +90 212 488 6606 numaralı telefonunu arayıp bilgi alabilirsiniz.

YETİMLERE DESTEK OLMAK İSTİYORUM

PROJELER
SU KUYUSU

Afrika'da milyonlarca insan temiz su kaynaklarına ulaşmaktan mahrum. Küçük bir bağışınızla hayatlarını değiştirebilirsiniz.

İLAÇ PROJESİ

Türkiye'de yaşayan muhacirlerin ve Suriye'deki kardeşlerimizin yaralarına ilaç dertlerine derman olalım

ERZAK YARDIMI

Sadece Ramazan ayında değil, 12 ay boyunca kumanya hediye edebilirsiniz. Ya da çeşitli marketlerin alışveriş çeklerini hediye edebilirsiniz.