İMKANDER Derneği > PROJELER |

SU KUYUSU

Afrika'da milyonlarca insan temiz su kaynaklarına ulaşmaktan mahrum. Küçük bir bağışınızla hayatlarını değiştirebilirsiniz.

SU KUYUSU

Su, canlı hayatının devamı için ikamesi olmayan doğal bir kaynaktır. Bu yönüyle su, dünyadaki diğer doğal kaynaklardan ayrılmakta ve ayrı bir önem arz etmektedir.

Afrika su sorunlarının yaşandığı kıtaların başında gelmektedir. Bir taraftan yoksulluk ve gelir dağılımındaki eşitsizlikle mücadele edilirken diğer taraftan siyasi istikrarsızlık, etnik çatışmalar, iklim değişikliği ve beşeri ve doğal kaynaklı sorunları nedeniyle temiz su kaynaklarına ulaşım problemi her geçen gün artış göstermektedir. Öyle ki Afrika da yaklaşık bir milyar insan sağlıklı ve temiz suya ulaşım imkânlarından mahrumdur.

Afrika'da SU KUYUSU projesine destek vererek arkanızda, hayırla yad edilmenizi sağlayacak bir sadaka-i cariyeniz olmasını ister misiniz?

AFRİKA'DA SU KUYUSU AÇTIRMAK İSTİYORUM

PROJELER
YETİM DESTEK

Bir yetimin aylık gideri 90 TL, 50 Euro ya da 50 USD

İLAÇ PROJESİ

Türkiye'de yaşayan muhacirlerin ve Suriye'deki kardeşlerimizin yaralarına ilaç dertlerine derman olalım

ERZAK YARDIMI

Sadece Ramazan ayında değil, 12 ay boyunca kumanya hediye edebilirsiniz. Ya da çeşitli marketlerin alışveriş çeklerini hediye edebilirsiniz.