Kilis Vali Yardımcısına Teşekkür

İMKANDER Suriye Koordinasyon Heyeti Kilis Vali yardımcısı Fehmi Sinan Niyazi'yi Çobanbey'deki makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Kilis Vali Yardımcısına Teşekkür

İMKANDER Suriye Koordinatörü ve Gaziantep Temsilcisi Sait Gökdere, Kilis Vali Yardımcısı Fehmi Sinan Niyazi'ye, Çobanbey'de genel olarak Fırat Kalkanı Bölgesi'nde yaptığı hizmetler sebebiyle teşekkür etti.

Görüşmede, Suriye'de Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu tarafından özgürleştirilip terörden arındırılan bölgelerde hizmet veren Kilis Vali Yardımcısı ve bölgeden sorumlu Fehmi Sinan Niyazi'nin bölge halkına karşı büyük hizmetler yaptığını vurgulayan Gökdere, STK'lar adına kendisine teşekkür etti.

Çobanbey Yerel Meclisi Başkan Yardımcısı Eymededdin İsa ve Çobanbey Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Başkanı Hüseyin İsa'nın da hazır bulunduğu görüşmede, Suriye Halkının acılarını dindirmek için neler yapılabileceği, bölgenin imarı ve yardımların organize edilmesi hususunda görüş alış verişinde bulunuldu..

KONFERANS-PANEL-ZİYARETLER
İmam Hatip Okulları çalıştayı yapıldı

İstanbul Başakşehir Şehit Haki Aras Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen “Din Öğretimi ve İmam Hatip Okulları Çalıştayı”nda 7 oturum ve 97 alt başlıkta İmam Hatip Okulları tartışıldı. İMKANDER'in de destek verdiği çalıştaya MEB yetkilileri, üniversite hocaları ve STK yetkilileri katıldı.

23 Şubat 1944 Çeçen-İnguş Sürgünü SAÜ'de anıldı

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Çeçen-İnguş Öğrenci Topluluğu tarafından “23 Şubat 1944 Çeçen-İnguş Sürgünü” dolayısıyla bir anma programı düzenlendi.

AFAD ile güçlü işbirliği

İMKANDER Genel Başkanı Murat Özer, AFAD Gaziantep İl Müdürü Bekir Şen'i Suriye'deki makamında ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.

Çobanbey Meclis Başkanına Ziyaret

İMKANDER Genel Başkanı Murat Özer Çobanbey Meclis Başkanı İsmet Abbas'a teşekkür ziyaretinde bulunarak desteklerinin süreceğini ifade etti.

Yasin Kartoğlu quot Muhacir çocukların entegrasyonu için her türlü desteği

İMKANDER yönetimi Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'na ziyarette bulundular.

Muhacir Destek Merkezimize ziyaret

Sancaktepe Belediyesi Genç Gelecek ekibi Muhacir Destek Merkezimizi ziyaret etti. Merkezde eğitim gören çocuklarımıza bayramlık hediyeler takdim etti.

AK Parti Gençlik Kollarından ziyaret

AK Parti Fatih Genlik Kolları yöneticileri, İMKANDER'e tanışma ziyaretinde bulundu.