Mescid-i Aksa’ya saldırı

İsrail güçleri Aksa’nın kapılarını kapatıp Filistinlileri darp etti.

Mescid-i Aksa ya saldırı

İsrail zulmü Ramazan ayında da devam ediyor. İsrail güçleri, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'da 250 bin kişinin Cuma namazına durduğu önceki gün, bir kez daha kan döktü. Bu mübarek ayda sık sık baskınlar düzenleyerek Filistinlilerin ibadet etmesini engelleyen işgalci güçler, önceki gece Mescid-i Aksa'nın girişinde 26 yaşındaki bir Filistinliyi ateş açarak öldürdü. Aksa'nın Kattanin Kapısı'ndaki Filistinlilere saldıran İsrail güçleri, onları darp etti. İşgalci güçler, sonrasında Mescid-i Aksa'nın kapılarını kapattı. Filistinli gruplar yazılı açıklama yaparak İsrail zulmüne tepki gösterdi.

Eski İngiliz Bakan Duncan quot Bu aşırılığa karşı duruş sergilemeliyiz

İngiltere'de İsrail yanlısı tutum sergileyen milletvekillerine yönelik eleştirilerinin ardından partisi tarafından "antisemitizm" ile suçlanan eski Bakan Alan Duncan, bu şekilde susturulmaya çalışıldığını belirtti.

İzmir Açıklarında 22 Düzensiz Göçmen Beraberinde 28 Çocuk Yakalanmıştır

İzmir Açıklarında 22 Düzensiz Göçmen (Beraberinde 28 Çocuk) Yakalanmıştır

İsrail bombardımanı Gazze'yi moloz yığınına çevirdi

Moloz yığınının temizlenmesinin en az 15 yıl süreceği ve işlemin 500 milyon ila 600 milyon dolara mal olacağı aktarıldı.

Göçmen kaçakçılarına Kalkan-26 operasyonu 5 tutuklu

İstanbul’da göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik “Kalkan-26” operasyonu düzenlendi. Bu organizatörlerle anlaştıkları tespit edilen 94 düzensiz göçmen de yakalandı.

Balıkesir Açıklarında 17 Düzensiz Göçmen Beraberinde 8 Çocuk Yakalanmıştır

Balıkesir Açıklarında 17 Düzensiz Göçmen (Beraberinde 8 Çocuk) Yakalanmıştır

İzmir Açıklarında 16 Düzensiz Göçmen Yakalanmıştır

İzmir Açıklarında 16 Düzensiz Göçmen (Beraberinde 8 Çocuk) ve Ülkeyi Yasa Dışı Yollarla Tek Etmeye Çalışan 1 Şahıs Yakalanmıştır

AB çalışanları Brüksel'de AB'nin Gazze politikasını protesto etti

AB çalışanları, Belçika'nın başkenti Brüksel'de AB binalarının bulunduğu meydanda AB'nin Gazze'ye yönelik politikasını protesto ederek ateşkes çağrısında bulundu.

Balıkesir Açıklarında 17 Düzensiz Göçmen Yakalanmıştır

Balıkesir Açıklarında 17 Düzensiz Göçmen (Beraberinde 4 Çocuk) Yakalanmıştır