Diyarbakır'da 3’ü çocuk 5 mültecinin olduğu ev kundaklandı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Suriyeli 3’ü çocuk 5 kişinin olduğu ev kundaklandı. Saldırıda yaralanan olmazken, evdekilerin akrabası olduğu iddia edilen 2 şüphelinin arandığı bildirildi.

Diyarbakır'da 3 ü çocuk 5 mültecinin olduğu ev kundaklandı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Suriyeli 3’ü çocuk 5 kişinin olduğu ev, camı kıran şüpheliler tarafından ateşe verilen yanıcı maddenin içeriye atılmasıyla kundaklandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında yaralanan olmazken, polis, Suriyeli olan evdekilerin akrabası olduğu iddia edilen 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Eski İngiliz Bakan Duncan quot Bu aşırılığa karşı duruş sergilemeliyiz

İngiltere'de İsrail yanlısı tutum sergileyen milletvekillerine yönelik eleştirilerinin ardından partisi tarafından "antisemitizm" ile suçlanan eski Bakan Alan Duncan, bu şekilde susturulmaya çalışıldığını belirtti.

İzmir Açıklarında 22 Düzensiz Göçmen Beraberinde 28 Çocuk Yakalanmıştır

İzmir Açıklarında 22 Düzensiz Göçmen (Beraberinde 28 Çocuk) Yakalanmıştır

İsrail bombardımanı Gazze'yi moloz yığınına çevirdi

Moloz yığınının temizlenmesinin en az 15 yıl süreceği ve işlemin 500 milyon ila 600 milyon dolara mal olacağı aktarıldı.

Göçmen kaçakçılarına Kalkan-26 operasyonu 5 tutuklu

İstanbul’da göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik “Kalkan-26” operasyonu düzenlendi. Bu organizatörlerle anlaştıkları tespit edilen 94 düzensiz göçmen de yakalandı.

Balıkesir Açıklarında 17 Düzensiz Göçmen Beraberinde 8 Çocuk Yakalanmıştır

Balıkesir Açıklarında 17 Düzensiz Göçmen (Beraberinde 8 Çocuk) Yakalanmıştır

İzmir Açıklarında 16 Düzensiz Göçmen Yakalanmıştır

İzmir Açıklarında 16 Düzensiz Göçmen (Beraberinde 8 Çocuk) ve Ülkeyi Yasa Dışı Yollarla Tek Etmeye Çalışan 1 Şahıs Yakalanmıştır

AB çalışanları Brüksel'de AB'nin Gazze politikasını protesto etti

AB çalışanları, Belçika'nın başkenti Brüksel'de AB binalarının bulunduğu meydanda AB'nin Gazze'ye yönelik politikasını protesto ederek ateşkes çağrısında bulundu.

Balıkesir Açıklarında 17 Düzensiz Göçmen Yakalanmıştır

Balıkesir Açıklarında 17 Düzensiz Göçmen (Beraberinde 4 Çocuk) Yakalanmıştır