İMKANDER Derneği > FAALİYETLER |

El-Bab'da yemek ve kışlık giysi yardımı

Suriye'nin El-Bab kentinde bulunan mülteci kamplarında bin 200 aileye sıcak yemek ve 650 çocuğa kışlık giysi yardımı ulaştırdık.

El-Bab'da yemek ve kışlık giysi yardımı

Suriye'nin El-Bab kentinde bulunan mülteci kamplarında sıcak yemek ve kışlık giysi yardımı dağıttık.

Yurt içi ve yurt dışında mazlumlara şefkat eli uzatmak için çalışan derneğimiz, uzun yıllar savaşın gölgesinde çadırlarla zor şartlar altında hayatını idame ettirmeye çalışan Suriye halkına sıcak yemek ve kışlık giysi yardımı ulaştırdı.

Sıcak yemek ve kışlık giysi yardımı

Derneğimiz Suriye'nin çeşitli bölgelerinde bulunan Suriye halkına yönelik insani yardım faaliyetlerine devam ediyor.

Ekiplerimiz El-Bab kentinde bulunan mülteci kamplarında kalan bin 200 aileye sıcak yemek ve 650 çocuğa kışlık giysi yardımı dağıtımında bulundu.

"Suriye'deki mülteci kamplarının durumu içler acısı"

Savaşın ve kışın ağır şekilde vurduğu Suriye halkına yardım ulaştıran İMKANDER'in Gaziantep Temsilci ve Suriye Koordinatörü Sait Gökdere, "Suriye'nin El-Bab bölgesinde bulunan Talhin, Zevke ve Kubbesin'de bulunan mülteci kamplarında yaklaşık bin 200 aileye sıcak yemek ikramında bulunduk. Yine bu kamplarda bulunan 650 çocuğumuza da kışlık giysi yardımında bulunduk. Yardım ulaştırdığımız bölgelerde ayakları çıplak yürekleri buruk çocuklar çok zor durumda hayatta kalmaya çalışıyorlar. Suriye'deki mülteci kamplarının durumu içler acısı. Tüm hayırseverlerin yardımlarını bekliyoruz." diye konuştu.

[ FOTOĞRAF GALERİSİ ]

FAALİYETLER
Kurbanlarınızı gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık

Dünyanın dört bir yanında, zor şartlar altında hayata tutunmaya çalışan on binlerce aileye kurban eti ulaştırdık.

Kemal Karaca Külliyesi hizmete açıldı

İMKANDER'in Afrika Uganda'da inşa ettiği Kemal Karaca Külliyesi hizmete açıldı.

Ramazan'da gönül sofraları kurduk

Ramazan ayı boyunca Afrika'da ve Suriye'de iftar sofraları kurarak kardeşlik iklimine katkı sunmaya çalıştık.

Suriye'de Ramazan yardımlarımız devam ediyor

Suriye'nin çeşitli bölgelerinde bulunan mülteci kamplarındaki mazlumlara yönelik insani yardım çalışmalarımız devam ediyor.

Yüzlerce çocuğa kışlık giysi

Suriye'nin El-Bab kentinde bulunan mülteci kamplarında yüzlerce çocuğa kışlık giysi yardımı dağıttık.

400 yetim çocuğa kışlık giyim yardımı

Suriye'nin El-Bab kentindeki 400 yetim çocuğa kışlık giyim yardımında bulunduk.

Ebediyete kadar rahmetle anılacaklar

İMKANDER olarak Afrika'da 15 Temmuz Şehitleri adına su kuyuları açmaya devam ediyoruz.