İMKANDER Derneği > FAALİYETLER |

Depremzede çocuklara oyuncak ve pamuk şeker hediyesi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı bölgelerde konteyner kentlerde kalan afetzede çocuklara oyuncak ve pamuk şeker hediye ettik.

Depremzede çocuklara oyuncak ve pamuk şeker hediyesi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı bölgelerde insani yardım çalışmalarına devam ediyoruz.

Ekiplerimiz, depremin ağır hasar verdiği Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde bulunan konteyner kentlerde kalan afetzede çocuklara oyuncak ve pamuk şeker hediye etti.

Depremden etkilenen çocukları iyileştirmenin önemine vurgu yapan İMKANDER Gaziantep Temsilcisi Sait Gökdere; "Deprem, sadece yetişkinleri değil, çocukları da derinden etkiledi. Bu acıyı birlikte yaşadık, hep birlikte atlatacağız. Çocuklarımız, bizim her şeyimiz. Yavrularımızın, depremde korkuyla atan kalpleri artık sevinçle atsın istiyoruz. Ekiplerimiz konteyner kentlerde oyuncak ve pamuk şeker hediyelerini depremzede çocuklara dağıtıyor. Her zorlukta olduğu gibi bu süreci de birlikte atlatacağız.” Dedi.

FAALİYETLER
Gazze de sıcak yemek dağıtımlarına devam ediyoruz

İsrail'in yoğun saldırıları altındaki Gazze halkına sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyoruz.

Gazze'de soykırım var

İsrail'in 7 Ekim'de Gazze'ye başlattığı saldırı soykırıma döndü

Bir köyü daha suya kavuşturduk

Afrika'da şehitlerimiz adına hisseli su kuyuları açmaya devam ediyoruz. Uganda'nın Kamuli şehrinde açtığımız Sakarya Şehitleri Su Kuyusu bölge halkına umut oldu.

Kurbanlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık

İnsanı Müdafa ve Kardeşlik Derneği (İMKANDER) “Kurban Umuttur” sloganıyla düzenlediği vekalet yoluyla kurban kesim organizasyonu kapsamında dünyanın dört bir yanında kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Birlikte aşacağız

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu bölgelerde çadırlarda kalan afetzede kardeşlerimize her gün aralıksız olarak yemek ulaştırmaya devam ediyoruz.

Depremzedelere sıcak yemek ikram ediyoruz

İnsanı Müdafa ve Kardeşlik Derneği (İMKANDER) ekipleri, depremin vurduğu Gaziantep, Kahramanmaraş ve Suriye'nin İdlib kentinde mobil yemek araçları ile depremzedelere sıcak yemek ikram ediyor.

1 Öğün Yemek Kampanyası

Deprem bölgesindeki kardeşlerimiz için 1 Öğün Yemek Kampanyası başlattık