İMKANDER Derneği > FAALİYETLER |

Bayramınız mübarek olsun

Ülkemizde, gönül coğrafyamızda ve tüm dünya üzerinde bayrama buruk gönüllerle giren insanların hüzün ve acılarının sona ermesi, kardeşliğimizin, birliğimizin ve beraberliğimizin daim olması, temennisiyle mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyoruz.

Bayramınız mübarek olsun

İSTANBUL /

İnsanı Müdafa ve Kardeşlik Derneği (İMKANDER) olarak, ülkemizde, gönül coğrafyamızda ve tüm dünya üzerinde bayrama buruk gönüllerle giren insanların hüzün ve acılarının sona ermesi, kardeşliğimizin, birliğimizin ve beraberliğimizin daim olması, temennisiyle mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyoruz.

Bayram hediye ile güzel

Dile kolay, 9 yıl oldu bacası tüten bir evde sabahlamayalı. Huzur dolu bir yuvada bayram sevinci yaşamayalı tam dokuz yıl.

Suriye'de mülteci kamplarında bulunan yüzlerce çocuğa bayramlık giysi hediye ederek, onların bir nebze olsa da sevinmesine vesile olduk.

Muhacir çocukları da sevindirdik

Savaş ve işgaller sebebiyle vatanlarını terk etmek zorunda kalarak, sığınacak son limanları olan Türkiye'ye gelmiş olan muhacir çocukları da unutmadık.

Çoğunluğu yetim ve öksüzlerden oluşan muhacir çocuklara, bayramlık giysi hediye ederek onların da bayramlarını güzelleştirmek için çalıştık.

Gönül dostlarımıza teşekkür ederiz

İMKANDER olarak, Ramazan boyunca destek ve dualarını mazlumlarla paylaşan sevgili gönül dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bayramınız mübarek olsun.

FAALİYETLER
Kurbanlarımız Afrika'daki kardeşlerimize

İMKANDER Kurban organizasyonunda bu yıl da Afrika'ya öncelik verecek. Hisse bedeli 1.750 TL olarak belirlendi.

Depremzede çocuklara oyuncak ve pamuk şeker hediyesi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı bölgelerde konteyner kentlerde kalan afetzede çocuklara oyuncak ve pamuk şeker hediye ettik.

Birlikte aşacağız

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu bölgelerde çadırlarda kalan afetzede kardeşlerimize her gün aralıksız olarak yemek ulaştırmaya devam ediyoruz.

Depremzedelere sıcak yemek ikram ediyoruz

İnsanı Müdafa ve Kardeşlik Derneği (İMKANDER) ekipleri, depremin vurduğu Gaziantep, Kahramanmaraş ve Suriye'nin İdlib kentinde mobil yemek araçları ile depremzedelere sıcak yemek ikram ediyor.

1 Öğün Yemek Kampanyası

Deprem bölgesindeki kardeşlerimiz için 1 Öğün Yemek Kampanyası başlattık

Geçmiş olsun Türkiye

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketi için gün seferberlik günüdür. Tüm yardımlar AFAD ile koordineli bir şekilde yapılmaktadır.

Mazlumun umudu olduk

İMKANDER, kurulduğu 2009 yılından bu yana dünyanın pek çok bölgesinde mazlumlara umut ışığı olmaya devam ediyor.

Kurbanlarınızı gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık

Dünyanın dört bir yanında, zor şartlar altında hayata tutunmaya çalışan on binlerce aileye kurban eti ulaştırdık.