İMKANDER Derneği > FAALİYETLER |

400 yetim çocuğa kışlık giyim yardımı

Suriye'nin El-Bab kentindeki 400 yetim çocuğa kışlık giyim yardımında bulunduk.

400 yetim çocuğa kışlık giyim yardımı

Suriye'nin El-Bab kentindeki 400 yetim çocuğa kışlık giyim yardımında bulunduk.

Yurt içi ve yurt dışındaki yardıma muhtaç insanlara şefkat elini uzatan derneğimiz, Suriye'nin El-Bab kentindeki yetim çocukların yüzünü güldürdü. TSK'nın teröristlerden temizleyerek güvenli bölge hale getirdiği bölgelerde yaşayan yetim ve öksüz çocuklara kış öncesi kazak, pijama, mont, ayakkabı gibi giyim yardımında bulundu.

"400 çocuğun yüzü güldü"

400 yetim ve öksüz çocuğa 400 mont, 400 ayakkabı, 400 kazak, 400 pijama dağıttıklarını ifade eden İMKANDER Suriye Koordinatörü Sait Gökdere, "Bugün El-Bab'da kış öncesi Suriyeli yetim ve öksüz çocuğa 400 mont, 400 ayakkabı, 400 kazak, 400 pijama dağıttık. Yardımlara devam edeceğiz. Kış öncesi daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmak için yardımseverlerimizden destek bekliyoruz" dedi.

FAALİYETLER
Kurbanlarınızı gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık

Dünyanın dört bir yanında, zor şartlar altında hayata tutunmaya çalışan on binlerce aileye kurban eti ulaştırdık.

Kemal Karaca Külliyesi hizmete açıldı

İMKANDER'in Afrika Uganda'da inşa ettiği Kemal Karaca Külliyesi hizmete açıldı.

Ramazan'da gönül sofraları kurduk

Ramazan ayı boyunca Afrika'da ve Suriye'de iftar sofraları kurarak kardeşlik iklimine katkı sunmaya çalıştık.

Suriye'de Ramazan yardımlarımız devam ediyor

Suriye'nin çeşitli bölgelerinde bulunan mülteci kamplarındaki mazlumlara yönelik insani yardım çalışmalarımız devam ediyor.

Yüzlerce çocuğa kışlık giysi

Suriye'nin El-Bab kentinde bulunan mülteci kamplarında yüzlerce çocuğa kışlık giysi yardımı dağıttık.

El-Bab'da yemek ve kışlık giysi yardımı

Suriye'nin El-Bab kentinde bulunan mülteci kamplarında bin 200 aileye sıcak yemek ve 650 çocuğa kışlık giysi yardımı ulaştırdık.

Ebediyete kadar rahmetle anılacaklar

İMKANDER olarak Afrika'da 15 Temmuz Şehitleri adına su kuyuları açmaya devam ediyoruz.